Sila Klik Sini Ya

Monday, 24 February 2014

Barbie Cake again...but different decoration :)

Assalamualaikum
Sat saja nak abis bulan February. Ok la mggu lepas zery dapat tempahan kek barbie..tp customer(Eus) x nak kek barbie mcm biasa... Eus nak barbie duduk tepi kek...Haaa interesting kan... lucky Eus ada attach gmbr utk reference zery msa deco nnt... ok la..Eus nak kek yg hot item Cake Choc Moist Layer Cheese berat kira 2.5kg... icing buttercream...total kek tu berat dalam 4kg++...
selang beberapa hari ank saudara Eus pun order sebijik kek lagi utk kawan.. kek biasa saja... sama jenis..cuma deco simple... jgn risau zery attach gmbr skali..
Decoration utk kek ni ambil msa dekat 5 jam.. sebab zery ni bukan lah pro..amatur saja... walaupun x dak based on bakery zery cuba jgak buat yg terbaik utk customer
Jom kita tgk gambar.. klau sapa2 nak amik idea zery ni boleh ja..zery halal kan... sbb zery pun byk refer internet utk decoration ni..
ok yang ni plak kek simple order dr ank saudara Eus @ Amira Ong
Terima kasih buat Eusnita dan Amira Ong... antara regular customer...terima kasih kerana support bisnes zery ni
sapa2 area penang nak tempah kek boleh add zery kat FB ZAIRIBASRI
Alhamdulillah dpt order kek yg mncabar jgak bulan depan... dh buat nnt zery upload gambar...
Assalamualaikum...

No comments:

Post a comment

Kepada Readers yang dikasihi...

Sudi-sudi lah komen...
InsyaAllah saya akan balas balik dan jejak blog anda
Terima kasih banyak-banyak

Sila klik Kat Sini ya